Cliëntenervaringen

    Een sessie bij Agnes voelt echt als een cadeautje aan mezelf. Ze ondersteunt mij op een hele fijne en positieve wijze om heel erg tot mijzelf en mijn diepere wensen te komen en daarbij echt te durven 'luisteren' naar mijn hart. Behalve dat Agnes echt zo'n mooi mens is, is ze zó ontzettend kundig. Ze kan mijn energie, mijn gevoelens en wensen prachtig verwoorden en uitleggen, waardoor zaken op hun plek vallen en ik inzichten krijg waar ik ook echt iets mee kan. Elke sessie is weer net iets anders. Alles wordt afgestemd op wat er op dat moment afspeelt (en dat mag alles zijn). De sessies blijven in verschillende fases van mijn leven dus ook zo waardevol. Zelfs na een paar jaar blijf ik het nog steeds echt bijzonder vinden wat er weer uit onze ontmoetingen naar boven mag komen en merk over tijd echt de positieve effecten hiervan. Een sessie bij Agnes zou ik echt iedereen gunnen en kan het meer dan aanraden.'

Florence van de Sanden


    'Mijn ontmoetingen met Agnes geven mij altijd weer zoveel inzichten, die mij helpen om bewuster en meer vanuit mijn hart te leven. Hoe bekend of onbekend je ook bent met energie-werk, ze begeleidt je op een manier die aansluit bij jouw behoeften en vragen. Agnes heeft een gave en het is voor mij altijd een feestje om naar haar toe te mogen gaan. Dankjewel mooi mens, voor al het mooie en belangrijke werk dat je verzet!

Anoniem


    Ik liep al geruime tijd rond met hoofdpijn en zat niet lekker in mijn vel. Via mijn man ben ik bij Agnes terecht gekomen. Ik vond het spannend want wat kon ik verwachten? Ten eerste was het een heel warm welkom, voelde mij meteen op mijn gemak. Ik heb bij Agnes oud zeer kunnen opruimen. Ik voel mij zeker nu. Mijn spanningshoofdpijn is verdwenen. Ik kijk nu heel anders tegen bepaalde dingen aan. Dat is een fijn en bevrijdend gevoel."

Brenda


    "Toen ik bij Agnes binnen kwam was ik al geruime tijd ontzettend verdrietig en gedeprimeerd over de situatie waar ik in terecht was gekomen. Over het algemeen krijg ik zelf op een gegeven moment mijn mindset wel weer positief bijgesteld, maar ik was nu ten einde raad en had Agnes om hulp gevraagd. Gelukkig kon ik heel snel bij haar terecht. Om te beginnen was het erg prettig om mijn verhaal bij haar te doen. Agnes luistert met onverdeelde aandacht zonder een oordeel te vellen. Vervolgens heeft ze mij door middel van een reading inzichten gegeven waardoor ik de situatie beter ben gaan begrijpen om daarna over te gaan tot de behandeling Touch of Matrix. Hierbij is gewerkt aan het wegnemen van mijn blokkades zodat ik mijn negatieve emoties kon loslaten en mijn intense verdrietige gevoel kwijt zou raken. Ik kon mij bijna niet voorstellen dat dit echt zou werken, omdat het verdriet bezit van mij leek te hebben genomen. Maar toen ik na afloop van de sessie bij Agnes de deur uitliep voelde ik mij verlicht, had ik het gevoel weer in mijn kracht te staan en fladderden er alweer wat positieve gedachten door mijn hoofd. Inmiddels is het een maand later en kan ik met volle overtuiging zeggen dat Agnes ervoor heeft gezorgd dat ik weer in een opwaartse spiraal zit. Het verdrietige gevoel heeft mij verlaten en plaatsgemaakt voor een positieve energie die zorgt dat ik weer van het leven geniet en het leven mij toelacht!"

Kathelijn 


    "Agnes is een zeer hartelijk en vriendelijk persoon waarbij ik mij snel op mijn gemak voelde. Dat is vrij uniek aangezien ik mijzelf niet snel in die mate open stel voor volledig onbekenden. Doordat ik mij op mijn gemak voelde kon ik mij goed openstellen voor deze nieuwe ervaring, die uitermate aangenaam was. De rustgevende locatie is bij uitstek de plek om uit de drukte te ontsnappen en versterkte de ervaring behoorlijk.

Persoonlijke conclusie: Wat heb ik lang tegen mijn eigen stroming in geroeid en hoe ver sta ik van mijzelf af! Blijkbaar was ik zo toe aan een moment van bezinning dat ik diezelfde dag nog ziek voelde. Iets dat al vele jaren niet is voorgekomen. Na de eerste sessie hebben we doorgepakt met de soul-body-fusion sessies. Qua opzet een stuk eenvoudiger sessies, maar door in een korte tijd een aantal keer contact te maken met jezelf en deze ervaring met elkaar te bespreken, geloof ik oprecht dat ik met de 'do it yourself'-tips die ik meekreeg echt handvatten heb gekregen om mijzelf te wapenen. Door de sessies met Agnes voel ik veel meer, sta ik dichter bij mijzelf en kan ik makkelijker keuzes maken zonder 'bij-gevoelens'. Voor de mensen die net zoals ik destijds het idee hebben dat het tijd is om een stap terug te doen zou ik de sessie bij Agnes absoluut aanraden! Ik ben mijzelf dankbaar dat ik hier zonder (voor)oordelen in ben gestapt en Agnes zeer dankbaar dat zij door o.a. handvatten mij meer controle over mijn gevoel heeft gegeven. Dit maakt mij weerbaarder in het dagelijks leven.

Wouter van Dijk


    "Mijn eerste gedachte bij het zien van Agnes was; "dit is een goed en wijs mens". Dat is gebleken. Haar meditatielessen zijn helder, warm en persoonlijk. Met haar zachte stem neemt ze je mee. Zorgen en vervelende zaken glijden van je af. Haar interesse in jou , als mens, is altijd welgemeend en haar inlevingsvermogen is groot. Niets hocus-pocus bij een sessie maar ook hier weer zuiverheid en op een zachte, positieve manier doorgaan tot de kern. Nooit een grens over en altijd eerlijk en oprecht. Door Agnes kan ik steeds meer op mijn intuïtie vertrouwen, ben ik een stuk rustiger geworden en bekijk ik de wereld met humor en een zachtere blik."

Een behandeling volgens de Touch of Matrix-methode voelt vanaf binnenkomst heel veilig. Heel subtiel stelt Agnes de juiste vragen en luistert vooral ook intensief naar de antwoorden omdat ze je graag goed wil begrijpen. Helder en duidelijk loodst Agnes je vervolgens door de fases heen en houdt goed contact met je. Oud zeer, verdriet, patronen, alles komt ze tegen, pakt het beet en lost het op. Liefdevol, met humor, wijsheid en respect. Zonder oordeel. Bagage die je ongewild al tijden meenam door je leven, mag gaan en dat schept ruimte!"

Leontine van Dijk


    "Het is boeiend te ervaren hoe Agnes, doordat ze zich op je afstemt, je energie 'leest'. Ze krijgt beelden te zien en daarover vertelt ze. Op dat moment is het wat het is, maar het wordt, ook door het gesprek hierover, in een veel ruimer perspectief geplaatst. Ik voel mij gesteund en gesterkt door deze waarheden en koester de invloed daarvan. De cursus 'Energie in Harmonie' was intensief, leerzaam, ontroerend, herkenbaar, ontspannend en soms hilarisch! Agnes schept een sfeer van rust en vertrouwen waardoor je tot waardevol delen van je gevoelens en ervaringen als vanzelf wordt aangezet. Prachtige weken, krachtige uitwerking!"

Ellen Schuring


    "Het 'toeval' heeft mij bij Agnes gebracht. Agnes is een bijzondere warme vrouw die je bij een eerste ontmoeting geheel op je gemak stelt. Immers je eigen energie is 'aan het woord'. Zij kan dit oppakken, verwoorden, uitleggen en toevoegen. En dit is voor mij een bijzondere ervaring. Het is herkenbaar, verrassend en uitdagend zonder in een psychologisch hokje te worden gezet. De meditatielessen verwonderen en geven kracht. Een ontdekking van het grotere bestaan en de liefde waaruit alles lijkt te komen. Agnes begeleidt dit kundig. Soms met de prachtige klanken van haar stem of van de klankschalen, kaarten, gedichten en verhalen. De thema's besproken in de lessen van de cursus over het ontwikkelen van je intuïtie waren allen even interessant en het beleven waard. De rust te nemen en te ervaren wat onze eigen stem ons verteld. Als ik weg ga bij Agnes dan zit ik vol energie, voel mij blij en heb een ander soort rust over mij. Het is bijtanken en weer weten dat IK er mag zijn."

Emily Krijger


    "Agnes geeft mij op een integere, positieve en liefdevolle wijze ondersteuning om meer te worden wie ik ben. Mijn eigen kracht te vinden, te voelen en te versterken zodat ik met vertrouwen mijn eigen levenspad durf te gaan. Tijdens de meditatielessen laad ik mij helemaal op. Agnes stemt de meditatie-onderwerpen af op haar gevoel en wat er leeft in de groep. Dat vind ik heel prettig. De gesprekken daarna zijn ook heel waardevol. Na een sessie voel ik de energie tintelen, vallen de dingen op hun plek en heb ik meer inzicht gekregen in bepaalde processen die mij bezighouden. Ik ga graag naar haar toe."

Maaike van Mulken


    "Een sessie bij Agnes voelt altijd als een cadeautje aan mijzelf. Iedere keer is het weer anders, omdat ze afstemt op dát moment, maar altijd weer vertrouwd. Verrassend en verhelderend wat er steeds weer uitkomt. Het geeft mij nieuwe inzichten en kan rust creëren die ik op de een of andere manier zelf even niet voor elkaar krijg. Kortom, een bijzondere ervaring die ik iedereen zou gunnen."

Else


    "Ik heb inmiddels twee keer een cursus bij Agnes gevolgd en met heel veel plezier. Ze is een inspirerende, warme vrouw, die je stapjes helpt zetten op je eigen ontwikkelingspad. Ze leert je ook positief naar de dingen te kijken en rust te vinden. Je kunt ook terecht voor een reading of een healing. Eveneens een aanrader!"

Sophie Blom


    "Mijn ervaring met de expertise van Agnes laat zich het beste omschrijven als rustgevend, bijzonder en puur. Agnes heeft het vermogen je op een integere, rustige en prettige manier de connectie tussen hoofd en hart te laten ervaren en te versterken. Ze laat je ervaren welke blokkades je feitelijk zelf creëert en je gaat met extra energie de deur weer uit! Ik ervaar het als een fijn cadeau aan mijzelf."

Anoniem


    ’Agnes werkt vanuit haar hart. En dat maakt haar een professional op haar vakgebied. De meditatielessen zijn keer op keer een belevenis. Zij begeleidt je met haar mooie stem en heldere teksten liefdevol naar een diepe ontspanning. Soms voorbereid, soms ter plekke geïmproviseerd, beide even prettig en kundig. Daarbij heeft ze altijd een open oor voor ieders wens.
Dat je mag zitten of liggen, je ervaringen mag delen maar dat niet hoeft als je even stil wilt zijn, het niet uitmaakt wat je aan hebt, kortomje jezelf mag zijn, heeft de doorslag gegeven hieraan te beginnen, en daar ben ik na 3 jaar nog steeds heel blij mee. Met passende woorden weet ze exact de juiste snaren te raken.. Verhelderend daar waar het in je eigen hoofd soms een flinke warboel kan zijn. Elke keer weet ze weer anders in te steken, maar tegelijkertijd kom je bij hetzelfde uit. Het is als thuiskomen.

Ook de 1-op-1-sessies zijn een aha-erlebnis. Dingen die je eigenlijk diep van binnen wel weet worden naar de oppervlakte gebracht en daar waar nodig stante pede ’geheeld’. Agnes gaat hierbij altijd zorgvuldig te werk zonder de ’realiteit’ uit het oog te verliezen. Een sessie kan korter duren dan gedacht en soms is langer nodig.. Het is maar net wanneer het klaar is. Ik zou me stukken minder prettig voelen wanneer er met een stopwatch wordt gewerkt; dit zijn ’hartenzaken’ en niet altijd in tijd te plannen.

Agnes weet op indrukwekkende wijze het spirituele met het aardse te combineren.. Een bijzondere ervaring die ik iedereen aanraad.

Ingrid


    "Ik ben zo blij dat ik Agnes in deze fase van mijn leven heb leren kennen! Door haar warme, liefdevolle, nuchtere en humorvolle benadering, voelt het als thuiskomen bij mijzelf. In individuele sessies en de cursus'Steek je licht op: Energie in Harmonie',heb ik mij aan Agnes' kennis en instrumenten mogen laven. Aanvankelijk kwam ik met een aantal vragen en knelpunten die zij op wonderbaarlijke wijze via een reading 'uit mijn systeem wist te halen'. Vanuit diverse stromingen benadert zij de materie met als gevolg healing in fysieke en mentale zin. Ben nogal cognitief ingesteld waardoor mijn hoofd vaak overloopt. Eerlijk gezegd bekommer ik mij sinds ik Agnes ken, niet meer zoveel om het hoe, wat en waarom. Ik voel mij lichter, vrolijk en geef mij over aan wat er op het moment is. Of ik het nu wel of niet kan benoemen, het zou moeten weten: hoezo... van wie? Fijn, Agnes dat jij mijn onbevangenheid hebt hersteld. Ik kijk met een open blik de wereld in. Aan persoonlijke issues, innerlijke rust en groei werken is bij Agnes een feest!

Liesbeth Goudberg


    "Geloof niet wat ik zeg, ervaar het zelf", is een zin die past bij Agnes. Aan goed doordachte rationele verhalen, waarmee menig coach om de tuin geleid wordt, heb je niets bij haar. Niet alleen door haar gedegen opleiding, maar zeker ook door haar verfijnde gevoel voor wat er nodig is, weet ze je toegang te geven tot een wijsheid waarop je kunt vertrouwen. Waarom? Omdat ieder voor zich de wijsheid al in zich heeft. Agnes opent de toegang ernaar. Niets spooky of zweverig, maar praktisch en ogen openend. Geloof het of niet, ervaar het zelf!

Angeli Hagoort Mulders