wie ben ik

    Mijn naam is Agnes van den Brink-van Ginneken en ik werk als energetisch therapeut in mijn praktijk Lumen-Licht op inzicht. 

Na mijn studie Nederlands recht, werken in de gezondheidszorg en verblijf met ons gezin in het buitenland, heb ik vorm kunnen geven aan mijn behoefte aan verdieping en spiritualiteit door de opleiding tot reader, healer en lichtwerker bij 'Mens en Intuïtie' in Amersfoort af te ronden evenals de opleiding tot therapeut bij 'Touch of Matrix' in Enschede naast allerlei andere bijscholingen. 

    Mijn focus ligt op energiewerk, waarbij ik blokkades en onevenwichtigheden in je energieveld kan identificeren en helen. Daarnaast ben ik ook bedreven in het geven van readings, waarbij ik inzichten kan geven in je huidige situatie. Deze inzichten kunnen jou helpen anders te kijken naar de situatie en ondersteunend werken in jouw proces, wat dat ook moge zijn.

    Ik geloof sterk in de kracht van healing en reading, omdat ik heb ervaren hoe dit mensen kan helpen om te groeien, genezen en zichzelf beter te leren kennen. Mijn doel is om een veilige ruimte te creëren waarin jij jezelf kunt ontdekken en je eigen kracht kunt omarmen.

    In een sessie ben ik jouw spiegel en mag alles wat zich aandient er zijn. Ik heb een diepe liefde voor het vak en voor mensen, wat me drijft om het beste te geven wat ik kan. Door mijn intuïtieve vermogens kan ik je helpen inzichten te verkrijgen die je verder kunnen ondersteunen op jouw levenspad. Neem gerust contact met me op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.


    Tevens geef ik meditatielessen.