healing en reading

    Als ik spreek over healing, dan bedoel ik het in balans brengen van de energie in lichaam en geest. Het helen van jouw energiesysteem. Ik kan met mijn handen contact maken met jouw energiesysteem. Daarvoor hoe ik je niet per se aan te raken. Vervolgens voel ik wat er mag gebeuren. Bewust en onbewust geef jij daarin de grenzen aan. Een belangrijke vraag in het proces van healing is hoe zou het zijn als.... We zijn ons vaak niet bewust van het feit dat we heel goed weten wat we niet willen. Ik zou graag met jou aan het werk gaan met wat je wél graag wilt zodat de blokkades op die weg opgeruimd kunnen worden.

Tijdens een healingsessie is het mogelijk dat je energie binnen en om je heen gaat voelen. Het kan zijn dat je tintelingen voelt, warmte of kou, een gevoel van ontspanning en rust, maar er kunnen ook emoties naar boven komen. Voel je veilig om deze emoties de ruimte te geven.


    Bij reading gaat het om het 'lezen' van je energie. Jouw energie komt naar mij toe in de vorm van kleuren, beelden, gevoel en gehoor. Daar geef ik een interpretatie aan en vertel jou daarover. Dit kan je inzicht geven in je vraagstelling. Het blijft een momentopname, maar mijn ervaring is dat er over het algemeen thema's aan het licht komen die al langer spelen en nu letterlijk gezien mogen worden.

Tevens is het mogelijk te kijken naar relaties en hun patronen. Dit kan inzicht geven in hoe en waarom je zó reageert op de ander en de ander op jou. Net als bij een healing geef jij (on)bewust je grenzen aan die ik respecteer. Ik kan alleen zien wat gezien mag worden. Hoewel inzichten al helend kunnen werken, kan het zijn dat ik tijdens de sessie ook gebruik maak van healing-technieken, daar waar nodig. Je hoeft overigens niet met een specifieke vraag te komen. Wie weet ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe het met je gaat.


    Jij bent de motor achter je eigen proces en vanuit die verantwoordelijkheid bespreek ik met je hoe ik jou daarin zou kunnen ondersteunen. Vandaar dat ik ook werk met Informed Consent zodat we ons allebei bewust zijn van onze eigen verantwoordelijkheden. Met jouw gegevens wordt volgens nieuwe privacy regels omgegaan.